Hulpmiddelen Bh’s

Hulpmiddelen Bh’s

Wij willen als Stichting origineel zijn in onze schenkingen. Daarom proberen we out off the bekende box te denken. Onze eerste schenking is daar een voorbeeld van. Deze is onder andere besteed aan speciale bh’s die je aandoet als je een operatie hebt ondergaan met een borstamputatie.

Ik (Patricia) weet uit ervaring dat ziek zijn behoorlijk wat geld kost. Je krijgt met factoren te maken waarvan je voor je diagnose geen idee had! De mammaverpleegkundige opende tijdens een afspraak een kast, die als het ware een kleine lingeriewinkel was. Ik mocht daaruit toen een functionele bh zoeken voor na de operatie. Ik kreeg die bh zomaar van haar en geloof het of niet, maar ik vond het geweldig! Na gesprekken met lotgenoten begreep ik dat dit niet in ieder ziekenhuis ‘normaal’ is. Daarom hebben wij bh’s geschonken. Wij wilden ervoor zorgen dat anderen tijdens dit traject ook verrast werden.

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen

Er zijn geen komende evenementen