Seksuoloog

Seksuoloog

Tijdens een behandeling tegen kanker gebeuren er heel veel dingen in en met je lijf en in je hoofd. Je ziet er niet meer hetzelfde uit als voorheen. Er zijn letterlijk en figuurlijk littekens. Door chemo en hormoontherapie kan je hele hormoonhuishouding overhoopliggen.

Dit heeft voor jezelf grote gevolgen, maar ook voor je partner. Waar je eerst echt van elkaar kon genieten, word je nu misschien meer patiënt en verzorger. En wat zal hij of zij vinden van het andere uiterlijk en leven dat je hebt gekregen? Het onderwerp seks is iets wat vaak onder het tapijt wordt geveegd, terwijl dit toch belangrijk is in een relatie.

Door onze donatie hebben verschillende kankerpatiënten met hun partner een consult gekregen bij een seksuoloog. Door te praten probeert zij de stellen verder te helpen met deze vaak lastige en gevoelige kwestie.

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen

Er zijn geen komende evenementen