De Lachexpress

De LachexpressDe Lachexpress

Als je de diagnose kanker krijgt, staat je wereld op zijn kop. De knop gaat om en je moet gaan dealen met deze ziekte. Ieder op zijn of haar eigen manier.

De wereld ziet er ineens anders uit. Ineens geniet je van de kleine oooh zo normale dingen. De zon die schijnt, de vlinder in de tuin, de aanwezigheid van anderen, een lach op het gezicht van je (klein)kind. Wij weten uit ervaring hoe fijn dat is.

Met deze gedachte is de LACHexpress ontstaan. De LACHexpress bezorgt een pakket met fijne, leuke en lekkere producten erin. U meldt iemand aan die dealt met deze stomme ziekte, wij stappen in de auto en de LACHexpress gaat op pad.

Kent u iemand die een joepie de poepie gevoel, een schouderklopje, een hart onder de riem, een genietmoment of eigenlijk heel simpel een LACH heeft verdiend tijdens zijn of haar strijd tegen kanker?! Stuur ons dan een mail en zodra we voldoende aanmeldingen hebben om nieuwe pakketten te maken komen we graag deze LACH bezorgen.

#samenisallesleuker

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen

Er zijn geen komende evenementen