Nieuws

Hoe geef je je op voor de Sing a long Sinterkerst Bingo van 23 november 2022?

Uitreiking Cheque Spel zonder grenzen Asten

Uitreiking Cheque Spel zonder grenzen Asten

Op zondag 26 juni hebben we een geweldig bedrag mogen ontvangen!

2 jaar geleden kwam Deef Kluijt, de voorzitter van Spel zonder grenzen Asten naar ons toe met de vraag of we het leuk vinden dat onze stichting dat jaar het goede doel wilde zijn. Nou wat denk je zelf? Dat zou helemaal super zijn. 

We hebben 2 jaar moeten wachten door Corona maar het was het wachten meer dan waard! Elk jaar zet Spel zonder grenzen een fantastisch evenement neer en doneren ze een deel van de omzet aan een goed doel. En dit jaar was onze stichting de gelukkige. We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar de cheque die we kregen was gigantisch. 

€2000,-  Niet normaal hoe blij we hiermee zijn en wat voor mooie dingen we hiermee kunnen gaan doen voor kankerpatiënten.

Organisatie van Spel zonder Grenzen nogmaals super bedankt, jullie zijn toppers!

De Opgeven is geen optie Run 2022 is afgelast

De Opgeven is geen optie Run 2022 is afgelast

Jammer!!! De Run van zaterdag 18 juni kan helaas niet door gaan. We hebben te weinig aanmeldingen om dit evenement door te kunnen laten gaan. 

Maar gelukkig zitten wij niet bij de pakken neer en bruisen wij van nieuwe Ideeën! Binnenkort hierover meer over op onze Socials!

Uitreiking Cheque Spek je kas Jumbo Harrie Welten

Uitreiking Cheque Spek je kas Jumbo Harrie Welten

Jumbo Harrie Welten in Someren hield de afgelopen maanden een spaaractie waarmee verenigingen in Groot-Someren een financiële ondersteuning konden ontvangen.

Dit gebeurde met de Spek de kas van je club-actie, waarvoor Jumbo Harrie Welten een totaalbedrag van 25.000 euro beschikbaar stelde.

Op zaterdag 7 mei werden in manege Het Keelven de cheques uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de 84 verenigingen en stichtingen, die in aanmerking kwamen voor een bijdrage. 

Wij mochten als Stichting een prachtig bedrag ophalen van € 1339.91,- waar we uiteraard mega trots op zijn! Hier gaan we weer veel mensen verblijden met een lach op hun gezicht #lachpakket

 
https://siris.nl/nieuws/artikel/uitreiking-cheques-spek-de-kas-jumbo-harrie-welten

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen