Nieuws

Een Fantastische eerste editie van onze Vier het Leven dag!

Een Fantastische eerste editie van onze Vier het Leven dag!

Ontzettend trots kijken wij terug op een geslaagde eerste editie van onze "Vier het Leven dag" Deze dag hadden we nooit mogelijk kunnen maken zonder al onze vrijwilligers, sponsoren, bezoekers, (activiteiten)standhouders, artiesten, en natuurlijk @boom_events_outdoor. Samen waren we FANTASTISCH en hebben we een prachtig bedrag van €1543,- op mogen halen! Dikke dankjewel voor iedereen.

Stichting Vier het leven in het ED

Stichting Vier het leven in het ED

In het Eindhovens dagblad een mooi artikel over onze Stichting en onze eerste editie van onze Vier het leven dag.

https://www.ed.nl/someren/de-dames-van-vier-het-leven-zetten-lach-express-in-voor-mensen-met-kanker~a80b1c20/

Nog 1,5 week en dan is het zover!

Nog 1,5 week en dan is het zover!

Stichting Vier het leven Someren wil graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Een lach op iemands gezicht toveren die het echt even kan gebruiken, uit ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen. Tijdens de Vier het leven dag willen we geld inzamelen om kankerpatiënten het extraatje te kunnen geven wat ze verdienen!

Het middagprogramma is van 14.00 tot 17.00 uur en hiervoor is iedereen welkom zonder toegangsticket.

Deze middag is er veel te beleven voor jong en oud!

Er zijn optredens van kinderkoor Quintessens en Michiel Malschaert komt een gezellig intiem optreden verzorgen in de bosrijke omgeving bij Boom Events. 

We hebben marktkraampjes gevuld met o.a woonaccessoires, sieraden, (dames)kleding en verzorgingsproducten. Verder is er een workshop voor volwassenen (en kind) om een mooie plantenhanger te maken.

Voor de kinderen is ook vanalles te doen. Zo zijn er workshops als sieraden maken en graffiti spuiten, er kan pony gereden worden, schminken, knutselen en nog veel meer.  En dat voor maar een kleine vergoeding!

Natuurlijk mag onze loterij niet ontbreken met echt hele leuke en mooie prijzen. Lootjes kosten 5 voor €5,- en zijn ter plekke te verkrijgen. Het gezellige terras is ook geopend voor een hapje en drankje. 

En dit allemaal voor ons mooie en dankbare doel! Een lach op het gezicht van de kankerpatiënt toveren tijdens een bezoekje van de lachexpress, of het zonnetje even te laten schijnen tijdens een activiteit die we speciaal voor ze organiseren. 

We verwelkomen jullie graag op zaterdagmiddag 8 juni 2024 bij Boom Events Outdoor aan de Provinciale weg 5 in Someren.

Cheque ontvangen kerstdonatie Vrouwen Centraal Someren

Cheque ontvangen kerstdonatie Vrouwen Centraal Someren

Op 15 december waren we uitgenodigd om te vertellen over onze stichting tijdens de kerstlunch van Vrouwen Centraal Someren.

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen

Er zijn geen komende evenementen