Nieuws

De lachpakketten zijn al bezorgd in onder andere Someren, Deurne, Bakel, Maarheeze, Boxmeer en Vught.

De Lachexpress moet leed kankerpatiënten verzachten

SOMEREN - Stichting Vier het Leven startte onlangs met de Lachexpress. Dit initiatief moet kankerpatiënten een lach bezorgen in deze vervelende coronadagen. Dit doet de stichting door middel van een pakket met lekkere, leuke en fijne producten.

Vier het Leven mag momenteel gebruikmaken van een winkelpand in de Postelstraat in Someren. Vanuit daar mogen ze tot eind december de lachpakketten maken. Om extra geld op te halen voor de stichting kunnen bezoekers grabbelen en radje draaien. Ze hebben al meer dan 50 pakketten mogen bezorgen. Dit leverde lachende gezichten, tranen van verbazing en stralend van geluk op.

De lachpakketten zijn al bezorgd in onder andere Someren, Deurne, Bakel, Maarheeze, Boxmeer en Vught. Er zijn nog een aantal pakketten te vergeven. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen