Nieuws

 Power Beauties Verwendag speciaal voor (ex)kankerpatiënten

Power Beauties Verwendag speciaal voor (ex)kankerpatiënten

Voor de 11e keer organiseert Helga van Hengst van Face To Face Visagie belangeloos in samenwerking met Dynamo Jongeren Centrum in Eindhoven de jaarlijkse Power Beauties Day;  Verwendag Speciaal voor (ex)kankerpatiënten. 
Ze willen graag Power Beauties die in aanraking zijn gekomen met kanker in het zonnetje zetten door het geven van beauty behandelingen,  onder het genot van een drankje, een hapje en live muziek. Na afloop krijgt iedereen ook nog een leuk verwentasje.
 
Voor deze verwendag vragen ze een kleine bijdrage van €7,50. De opbrengst van deze dag wordt gedoneerd aan onze Stichting Vier het Leven. Daar zijn wij natuurlijk Helga heel erg dankbaar voor. Wat een mooi gebaar!
 
Deze dag vindt plaats op zondag 4 juni 2023 bij de vrijwillige Hulpdienst Maatje 040 in Eindhoven, Piuslaan 74a  van 11:00u. - 16:00u.
Meer informatie kunt u vinden op  www.facetofacevisagie.nl  
 
 
 
 

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen

Er zijn geen komende evenementen