Evenementen

Vier het Leven dag 8 juni 2024

Vier het Leven dag 8 juni 2024

 

Stichting Vier het leven Someren wil graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Een lach op iemands gezicht toveren die het echt even kan gebruiken, uit ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen. Tijdens de Vier het leven dag willen we geld inzamelen om kankerpatiënten het extraatje te kunnen geven wat ze verdienen!

Het middagprogramma is van 14.00 tot 17.00 uur en hiervoor is iedereen welkom zonder toegangsticket.

Deze middag is er veel te beleven voor jong en oud!

Er zijn optredens van kinderkoor Quintessens en Michiel Malschaert komt een gezellig intiem optreden verzorgen in de bosrijke omgeving bij Boom Events. 

We hebben marktkraampjes gevuld met o.a woonaccessoires, sieraden, (dames)kleding en verzorgingsproducten. Verder is er een workshop voor volwassenen (en kind) om een mooie plantenhanger te maken.

Voor de kinderen is ook vanalles te doen. Zo zijn er workshops als sieraden maken en graffiti spuiten, er kan pony gereden worden, schminken, knutselen en nog veel meer.  En dat voor maar een kleine vergoeding!

Natuurlijk mag onze loterij niet ontbreken met echt hele leuke en mooie prijzen. Lootjes kosten 5 voor €5,- en zijn ter plekke te verkrijgen. Het gezellige terras is ook geopend voor een hapje en drankje. 

En dit allemaal voor ons mooie en dankbare doel! Een lach op het gezicht van de kankerpatiënt toveren tijdens een bezoekje van de lachexpress, of het zonnetje even te laten schijnen tijdens een activiteit die we speciaal voor ze organiseren. 

We verwelkomen jullie graag op zaterdagmiddag 8 juni 2024 bij Boom Events Outdoor aan de Provinciale weg 5 in Someren.

Evenement-informatie

Startdatum 08 jun 2024
Sluitingsdatum 08 jun 2024
Max. deelnemers 500
Locatie Boom Events Outdoor

Informatie

Wij willen graag een verschil maken voor kankerpatiënten. Graag zouden wij een lach op het gezicht van de patiënt toveren, uit eigen ervaring weten we dat het de kleine dingen zijn die het doen.

Komende evenementen

Er zijn geen komende evenementen